Maak kennis met Buyflex

Wij zijn een inkoopadviesbureau, opgericht in 2002. We vestigen onze naam liever door grote daden dan door mooie woorden. Vraag het onze opdrachtgevers. Vraag het de HR-professional, de inkoopmanager, de CFO, de CEO of wie dan ook. Ze vertellen u precies waar we goed in zijn. Wat we hebben gedaan en hoe ze ons werk – en onze persoonlijke inzet – beoordelen.

Soms lijkt het bijna geheimzinnig wat we doen. Maar dat is het niet. Wat wij meebrengen, is een schaars specialisme. We kennen uw kant van de tafel (HR, inkoop, management). Maar we hebben ook jarenlang op de stoel van intermediair gezeten. Die combinatie is uniek. We begrijpen de strategische hoofdlijnen, en doorzien tegelijk de technische details van (alle vormen van) externe arbeid. Onze consultants zijn allemaal seniors in dit opzicht.

Door dit specialisme beschouwen zelfs de meest ervaren professionals onze inbreng als een aanvulling en onze betrokkenheid als onbetaalbaar.

Ons motto is solutions en qualities en dat is alles wat u zou moeten weten. We zijn zuinig op de kwaliteiten binnen uw organisatie. En tegelijk is het onze kwaliteit om verbeter- en besparingsmogelijkheden zichtbaar te maken. U zou het eens moeten ervaren.

Wie we zijn:

  • Inkoopadviesbureau met als specialisme externe arbeid
  • Persoonlijke inzet
  • Het beste resultaat