Benieuwd naar de mogelijkheden?

Buyflex begeleidt de totstandkoming en/of optimalisatie van inkoopcontracten. De kortste versie: we maken ons sterk voor de beste contracten. Dat is juist geen synoniem voor nog harder onderhandelen maar voor een slimmer proces. De vraag is niet alleen wat het prijskaartje is en waar je ’t precies aanhangt, maar hoe we de samenwerking met het bureau kunnen optimaliseren. Dat vraagt om slim denken en subliem uitvoeren.

 • Uitvoeren scan

  De eerste vraag van u aan ons is: wat valt er te verbeteren? Geef ons even de tijd en u krijgt een concreet antwoord. Onderbouwd met grondige analyses, een heldere visie en overtuigende best practices.

 • Vaststelling strategie en uitgangspunten

  Als we samen helder hebben wát u precies wilt inkopen en wat er te verbeteren valt, bepalen we de inkoopstrategie. De uitgangspunten leggen we vast in een maatwerk onderhandelings- of tenderdocument.

 • Beoordeling tenderdocument en onderhandeling

  Bureaus dienen hun offertes in en deze beoordelen we samen van A tot Z. We gaan gezamenlijk de onderhandelingen voeren. We weten exact – tot in de fiscaal-juridische details – hoe tarieven en lonen zijn opgebouwd. Onze kennis op dit gebied is zeer specialistisch en ongeëvenaard. Daardoor creëren we een ongekende transparantie in de prijsvorming. Geïnspireerd door alles wat we in de scan gehoord en gezien hebben én de ingediende offertes onderhandelen we over alle belangrijke condities, van kwaliteit en leveringsgaranties tot samenwerkingsmodellen en betalingstermijnen.

 • Contractvorming

  Als u ‘eruit bent’ leggen we de afspraken en voorwaarden vast. Zo helder en eenduidig, dat daar geen misverstanden over kunnen ontstaan. De waarde van een contract blijkt niet als de handtekeningen worden gezet, maar in de jaren daarna.

 • Implementatie

  Als duidelijk is wat er moet gebeuren, en als dat vastligt in een contract, kunnen wij desgewenst ondersteunen in de implementatie. Hands-on, de daad bij het woord. Dat is het uitgangspunt. En op die manier ondersteunen we u op elk niveau in uw organisatie bij het doorvoeren van veranderingen.

En daarom realiseren we de beste contracten voor onze klanten. Maar we doen meer. We bieden advies en ondersteuning bij uiteenlopende vraagstukken. Verwant aan inkoop en HR. Daag ons gerust uit.