Maak kennis met Buyflex

Samenwerken moet eenvoudig blijven. Omdat dat voor iedereen prettig werkt. Met één consultant van Buyflex in de lead hoeft u nooit naar het juiste telefoonnummer te zoeken. Maar wat minstens zo belangrijk is: die ene consultant combineert inzichten van alle disciplines en niveaus. Waar nodig ondersteund door specialisten van Buyflex. Met diezelfde consultant hebt u bij de start van het project gesproken. Hij of zij geeft direct antwoord op uw vragen en weet een jaar na dato ook nog steeds uw vragen te beantwoorden. En met diezelfde consultant rondt u het project af. Bij Buyflex geen Sneeuwwitje en de 7 dwergen. Wij kennen geen assistenten die naar voren geschoven worden. Wij werken per project met één contactpersoon die alle ins en outs leert kennen en die in de huid van uw organisatie kruipt. Dat is hoe wij werken. Dit is kenmerkend voor Buyflex en we zijn er zuinig op.

We bijten ons vast in een project, zonder energie te verliezen aan interne communicatie of de overdracht van taken. U kunt ons overal tegenkomen. In de boardroom en op de werkvloer. We zijn een waardevolle sparring partner voor de CFO, maar praten ook de taal van de operations manager. En ze kunnen ons beiden direct bellen. Mobiel, binnen of buiten kantoortijden.

Nog een geruststellende disclaimer van onze kant. Wij nemen geen beslissingen. We regelen alles en maken het gemakkelijk voor u om de juiste beslissingen te nemen. Maar u beslist (en dat beslissen wij dan weer).

Hoe we werken:

  • Eén Buyflex consultant in de lead
  • Eventueel ondersteuning door Buyflex specialisten
  • Combinatie van inzichten van alle disciplines en niveaus