Tarieven uitzendbureau - Buyflex

Maak kennis met Buyflex

Transparantie in de tarieven van het uitzendbureau. Daar leidt onze samenwerking toe.

Wilt u meer weten over de exacte tarieven die een uitzendbureau rekent en hoe deze zijn opgebouwd? Buyflex heeft de specialistische kennis om het tarief van een uitzendbureau inzichtelijk en transparant te maken. Het tarief van een uitzendbureau is een totaalplaatje; het gaat om de kostprijs van de uitzendkracht, welke bestaat uit het bruto uurloon vermeerderd met premies en afdrachten plus de marge die gerekend wordt. Door deze tarieven transparant te maken, zorgen wij ervoor dat duidelijk wordt welke marge het bureau rekent en of dit in verhouding staat tot de dienstverlening aan de betreffende opdrachtgever. Door onze jarenlange ervaring weten we tot in de kleinste details en tot ver achter de komma hoe de tarieven van een uitzendbureau opgebouwd zijn en zijn we in staat om op klantniveau maatwerktarieven op te stellen. Hierdoor betalen onze opdrachtgevers dan ook de optimale prijs voor hun uitzendkracht.

Buyflex maakt de tarieven van uw uitzendbureau inzichtelijk

Ons uitgangspunt – voor ál onze opdrachtgevers – is dat zij reële kosten voor een uitzendkracht gefactureerd krijgen. Dit bereiken we niet door hard te onderhandelen met het uitzendbureau over het tarief dat zij rekenen, maar door te berekenen waar u precies voor betaalt. Door de tarieven van het uitzendbureau transparant te maken weet u waarvoor u betaalt én ziet u welke marge van toepassing is. Het resultaat van onze projecten is dan ook altijd een contract met heldere afspraken waarin het tarief van het betreffende uitzendbureau volledig transparant is. De kennis van Buyflex is daarin van doorslaggevende betekenis.

Het tarief van detachering

Op het gebied van detachering is het inzichtelijk maken van het tarief een ander verhaal dan bij uitzenden. In het geval van detachering wordt vaak een vast tarief per uur afgesproken. Ook hierbij biedt Buyflex ondersteuning en zorgt voor transparantie. Deze transparantie, in combinatie met onze jarenlange ervaring, geeft ruimte voor onderhandelingen met het uitzend- of detacheringsbureau. Het uiteindelijke resultaat is een contract met heldere en duidelijke afspraken over het uurtarief van het uitzend-of detacheringsbureau in combinatie met alle overige kwantitatieve en kwalitatieve condities. Wilt u dit resultaat ook bereiken voor uw bedrijf? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +31 (0)35 6249239. We vertellen u hier graag meer over.

Anderen bekeken ook:

Besparen op uitzendkrachten | Flexibele arbeid | Marge uitzendbureau | Kosten uitzendbureau | Uitzendbureau tarieven

Wat we opleveren:

  • De beste contracten met leveranciers van externe arbeid
  • Volledige en passende verbeteringen
  • Structurele besparingen