MSP dienstverlening - Buyflex

Direct contact

Meer grip op de werving en selectie van interimmers, ZZP'ers, contractors en freelancers. Daar leidt onze samenwerking toe.

Het inhuurproces rondom werving en selectie van interimmers, ZZP’ers, contractors of freelancers kan erg complex zijn. Een manier om meer grip te krijgen op deze vorm van inhuur en tegelijkertijd de kosten te verlagen, is de inzet van MSP dienstverlening. Deze Managed Service Provider vormt de schakel tussen meerdere (detacherings)bureaus die professionals bemiddelen en uw eigen organisatie. Een MSP neemt het gehele inhuurproces over en is de regievoerder richting alle betrokkenen. Buyflex ondersteunt u graag op het gebied van MSP inkoop; we helpen u de juiste MSP of inhuurdesk te vinden en zorgen vervolgens voor sterke contracten die jarenlang meegaan.

Welk model inkoop is het meest passend voor uw organisatie: inhuurdesk of MSP dienstverlening?

Bent u op zoek naar een partij die uw externe inhuur kan optimaliseren? Wilt u graag weten wat de juiste vorm voor uw organisatie is en wat de voorwaarden en condities bij een MSP of inhuurdesk zijn? Daarvoor kunt u Buyflex inschakelen. Wij adviseren graag welk model het meest passend is voor uw organisatie. Op deze manier zorgen we ervoor dat u bespaart op de inhuurkosten van personeel zonder dat u inlevert op de kwaliteit of leverbetrouwbaarheid. We zorgen voor kwalitatief en kwantitatief goede contracten met leveranciers van MSP dienstverlening en leverende detacheringsbureaus. Met onze jarenlange ervaring weten we precies hoe de tarieven van deze bureaus opgebouwd zijn en kunnen we laten zien hoe u kunt besparen op uw specialistische inhuur. We voeren graag een uitgebreide scan bij uw organisatie uit om te bepalen welke verbeteringen gerealiseerd kunnen worden op het gebied van inkoop van flexibele arbeid en welk model het meest passend is voor uw organisatie.

Het resultaat van ons onderzoek

De scanresultaten laten zien welke modelkeuze het meest passend is: een broker of een inhuurdesk, of wellicht bent u beter af met een MSP. Wij presenteren de uitkomsten aan u, maar u beslist altijd zelf over de vervolgstappen. We helpen u vervolgens graag met de keuze voor een geschikte MSP leverancier of inhuurdesk en zorgen voor heldere, duidelijke en geoptimaliseerde contracten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +31 (0)35 6249239.

Anderen bekeken ook:

Kosten uitzendbureau | Professional staffing diensten | Besparen op uitzendkrachten | Flexibele arbeid | Marge uitzendbureau

Wanneer we nodig zijn:

  • Als u zich afvraagt of het beter kan
  • Als u amper gelooft dat er nog iets valt te besparen
  • Als u zeker wil weten dat uw inkoop optimaal is